Fuerteventura

Nu var vi antligen framme. Lamnde Hultan vid 00.45 i natt och korde ner mot Malmo. Det ar ganska varmt och skont, far val erkanna att det har blast endel idag.. Tyvarr lyckades lilla Moa bli sjuk pa vagen sa farbror doktorn har varit forbi, sa det blir lakarstationen imon formiddag och se sa ifall det ar virus elle infektion. Verkar som influensa. Trist men sant. Stackarn ligger i sangen och har sovit esn vi kom fram.

Hoppas allt ar bra dar hemma!

M.

Organiserad

Jo, idag minsann. Idag har jag läst allt som jag ska utan att sätta på datorn först. Lite stolt över mig själv. Detta ska jag åstadkomma varje dag hädanefter, får såå mycket mer gjort då. Känns riktigt bra ikväll :)

Lyckad onsdagskväll. Lugn, men bra. Väldigt mycket folk, så lite trist att man inte kom dit tidigare. Dansade in i sista stund så jag missade sista bussen hem. Tur att det inte är så långt att gå, fast dock lite kusligt. Men jag överlevde.
Lite jobbigt var det att ta sig upp idag. Jag tog mig upp till andra hälften av samhällsplaneringen sen drog jag en sväng till A6. Trevliga tjejer jag fick prata med. Dom ringer imorgon ifall jag lyckats säga något bra :) Det står mellan mig och 4 andra tjejer. Så jag återkommer med svaret.

Nu ska jag packa ihop mina pennor och papper och göra mig redo för första skisskursen imorgon. Kuul!

Godnatt.
M.

Onsdagkväll

Nu sitter jag här och laddar upp. Ikväll blir det kåren! :) Kul, kul. Hoppas det kommer några fler än oss, trots att det är löning på fredag. Tss, det återstår att se!
Laddar med kvällen med matte så jag fixar med intervjun imon utan att hamna efter.

Har man kontakter så verkar det ju inte va svårt att finna jobb, likadant som med så mkt annat. Jag ska iaf åka upp till A6 imorgon klockan 12.30 för att prata med cheferna på Ur&Penn här i Jkpg, för att se ifall vi kan få ihop några timmar till mig :) Något nytt för mig, men det ska bli kul!

Nehe. nu ska jag göra mig snygg(are) :)

Ha det toppen mina vänner!

/M.

Pepparkakor och ädelost

Ja, det är ju faktiskt bara 22:a oktober så jag hade tänkt att jag skulle vänta tills närmare jul. Men när dom proppat butiken med glögg och pepparkakor då är det inte lätt att motstå. Lyckades förra veckan, men inte idag. :P Det bästa är att dom har löst det så smidigt! Kavli ädelost på tub, det gillar jag! 


Gick tentorna bra?

Svar: Nja, hoppas att byggtentorna gick bra.. känner mig lite osäker. Ma/ke/fy gick inge bra alls.. Kände mig bra förberedd och det kändes tillslut ganska bra i magen innan, men när jag kom hem och kunde rätta så kändes det inte bra. Så det återstår att se. Lite trist, men nu har man känt på det här med tenta vecka så planeringen ska förhoppningsvis bli lite bättre till nästa :)

Hinner du vila Martina?

Svar: Inte så mkt. Här i Jkpg är det ju ganska lugnt, men hemma blir det full rulle direkt. Då ska jag försöka hinna med allt på ingen tid typ. Nästa vecka åker vi till Fuerteventura och då ska jag bara ligga på playan och ha det skönt och pluggga en liten stund om dagen så jag inte hamnar efter nu när jag ska organisera mig :P


Imorgon ska jag på arbetsintervju. Tss, på tal om att hinna vila.

/M.

Trött

Nu har jag legat på soffan sen jag kom hem, fastnat vid datorn med tv:n på i bakgrunden. Ååh, så skönt det är att slappa till det! :)
Men nu får jag ta att öppna upp mina matteböcker så att jag inte hamnar efter nu redan i början. Det var ju organiserad jag skulle va nu ju.

Lina Almqvist har flyttat hem och blivit "Hulsrebo"!

VIlken helg vi hade! Jag hann med allt och ingenting av vad jag skulle. Som vanligt med andra ord.
Fredagkväll, blev enkel med pizza och slapp i soffan efter min fullproppade vecka. Lördag var det dags för kalas i Virserum. Sov dock till 10.15 så hann inte med så mkt innan det var dags att åka iväg dit. Hem vid 19.00, kl19.10 kom mina kära vänner. Att vi kan ha lika kul varje gång, det är helt otroligt. Satt i köket och dubbeldippade morötter och snackade skit, vilket övergick till att vi började spå i hur många barn vi kommer få i framtiden. Då blev det plötsligt en helt annan stämmning i rummet. Ringen föll och vi övergick till SingStar! Favorit i repris, det var inte igår! Men ack så roligt det är, varje gång. Klockan blev 00.55 och vi susade ner till hotellet, flirtade lite med Kjellepelle så kom vi in en stund. Det var helt lagom med en timma där nere. Sen gick vi hemåt igen och rundade av. Min stående nattgäst, växjöbon och vår egen "hulsrebo" splittrade på oss. Tack ska ni ha! Är man lite effektiv så hinner man med ganska mycket på en dag, eller hur? :)
Söndag var det "frulle", snabbstädning för visning av lägenhet och sedan jobb mellan 12-18. Hur kul som helst att jobba! :) Jag är helt imponerad av att jag lyckats slita mig ifrån det där stället :P Lite splittrad känner jag mig när jag tänker till, men lika bra att inte göra det. Trivs toppen här i Jkpg också!
19.24 gick tåget tillbaka igen, och då hade den helgen också runnit iväg. Hej och hå.

Nu har jag hunnit vara hemma en sväng igen. Åkte hem igår igen. hehe. 18.35 var jag i Hultan, 18.45 i kyrkan och passade på att sjunga lite till 21.00. Hem och packa om väskan umgås med Patric lite, sen sova. På tåget vid 9.29 i morse och nu sitter jag här i "Kusses" soffa och slappar lite. Kl 15.00 är det dags för studiebesök på ett obebyggt område här i stan där vi ska planera upp ett nytt bostadsområde. Det ska bli kul! :)

Oj det blev långt!
/M.

....

Kom på att jag har ju inte ätit nåt idag.. vilken grund att stå på? Tar väl två mackor och hoppas på att mattehjärnan sätter igång. Såhär nervig har jag inte varit inför någon tenta.. Det måste bero på att jag vet precis hur många poäng jag behöver ta från första deltentan. "Jag är smart, det här kommer gå jättebra!"

Det kommer gå bra!

Snart var det dags...

och göra tredje och sista tentan för denna veckan. Känner mig inte helt på topp. Hade behövt ett par dagar till för att hinna med matten.. Det är den jag tappar på. Men men, får hoppas på att det kommer enklare frågor än på övningstentan. Hoppas går ju alltid! :)

Ska bara räkna lite till, sen är det väl dags att slänga i sig lite mat, duscha till mig och packa ihop min väska så jag kan hoppa på tåget när jag äntligen är klar med detta. Vilken skön helg detta ska bliii! :)

Heldag, kan man säga.

Då var jag änteligen hemma från skolan!
Det blev en heldag. 9.00-21.00, med en timmas lunch. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Lite klokare har jag väl blivit men allt jag skulle göra blev inte gjort, trots vår effektivitet.
Sista timmarna gick mer på vilja än ork. Tur att det kan vara så ibland! Nu återstår bara sista tentan i Ma/Fy/Ke. Så det är det jag har ängat min tid till idag, fast vi hann inte med matten. Haha, vi har alltså bara repeterat fysik och kemi i 11 timmar. Helt otroligt, men det tar så mycket längre tid än man tror. Som min pappa har intalat mig "Jag är smart, det här kommer att gå jättebra!" :D  Bara jag tar mig upp i morgon och prentar in lite derivata och logaritmer så ska jag nog lösa detta.

Ja, jag har nog inte så mkt mer att dela med mig utav idag. Kan bara be er att ägna en tanke åt mig mellan 13.30 och 18.30 imorgon! :)

Efter det så har jag en helt fri helg utan att bära med mig en massa böcker på tåget hem! Weii!


Godnatt.

Första

Då ska vi se om jag kan komma igång med detta också, som så många andra.
Det kan kanske vad skönt och dela med sig lite :)

Martina är nu student. Hon trivs toppen. Hon lär sig maaassor av nya saker. Martina börjar bli full i skallen. Tur att hon har tre tentor denna veckan så hon kan släppa ut lite info så vi kan proppa in lite till. Nästa vecka ska hon börja skissa, då kommer hon nog känna av det hon vill ifrån utbildningen. Hon sätts då på prov, är hon en framtida arkitekt? Tur att hennes utbildning är bred, hon kommer nog kunna det mesta. Om det ska fortsätta såhär! :P

Nu är det nog dags för bädden så jag kan möta upp Johanna och "Sjuan" vid skolan kl 9.00 imon.

På återseende!

M.

RSS 2.0