God Jul & Gott Nytt År!


                    


Nu är det nära hörrni! Julstämmningen är på topp här hemma! Julgranen är klädd, klapparna inslagna, gröten kokad, köttbullar rullade, julgodiset kokat, snön är kommen och det är kallt, julstädningen klar, apelsiner med nejlikor och misteln hänger uppe, fjärde ljuset är tänt och imon är min kille ledig, då ska vi bara vara. Njuta av att det snart är jul! Alltid finns det något litet jag kan pilla med in i det sista, men stressen behöver jag inte bry mig om. Bra va?!
På julafton åker vi till Vimmerby och äter mat tillsammans med Patrics familj. Under Kalle Anka, eller kanske det blir Anna Anka (haha) åker vi in till Hultan där min familj och mostrar från alla håll väntar på oss. Kl 23.00 är det stämningsfull midnattsmässa i kyrkan, då ska jag ta mig ner dit och sjunga lite.

Nu önskar jag att vi alla får en kanon julafton, med mycket god mat och mysiga stunder med godis i soffan tillsammans med familjen!

                                                     GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!


                                                  

                                          


Pysseldag

Då har jag gjort klart våra sista julkort, jag har gjort 30 julkappsetieketter till Fias Hus i Vimmerby, fixat klart med chefernas julklapp för kvällen. Nu kan jag nog plocka ner mina pysselgrejor och börja på och slå in julklapparna så dom blir lite fina också. Julstämmningen är på topp!
Det är nog också dags för att fixa till körpärmen och ladda inför kvällens julkonsert i Edshult.

Nu är det inte långt kvar. Sjuk vad fort allt går!!

Kram M.


Ett snöigt Hultsfred!

Ja, tänk ifall det kunde ligga kvar nu över jul och att vi får en sådan härlig vinter som vi fick ta del av förra vintern! Det vore ju underbart!

Idag är jag ledig. Tror jag behöver det :) Det blev en lång dag på jobbet igår, typ 12 timmar. haha. Tur jag fick avsluta dagen med julsånger. Då blir allt toppen!

Ha det fint mina vänner!

Kram M.

Mycket bra helg!

I lördags kväll var vi på Cabarét Metropol. Det var hela personalen och min kille. Det var fantastiskt bra! Otroliga lokala förmågor, man blir nästan lite stolt. Såå gott julbord med en speciell skål med "hemmarullade" köttbullar, endast för Preem. HAha. Inte alla som lyckas med det! Stort tack!
I puben var det Cabarét "Kom loss" som avslutning för gänget och början för oss andra att skaka loss. Jag hade så jäkla roligt. Metropol kring jul är så otroligt kul! ;)
Söndagen blev ganska effektiv för min del, inte för alla.. tss! Helgen avslutades med glöggprovning med br. Svensson och tjejorna. Mycket trevligt!
Idag har jag öppnat upp min kära mack tidigt på morgonen. Nästan lite mysigt att gå upp nu när det är lite vinter ute.
Avslutade min dag med en underbar ansiktsbehandlig. Det är ju konstigt att man inte gör det oftare!

Ha en toppenvecka kära vänner!

Ps. Jag hittade en klänning på förmiddagen i lördags. Åkte in till Hemma hos Emma i Vimmerby, säkert kort! Jag tror Twist & Tango gör kläder till mig. ;)

Kram

M.


Brandsäkerhet.

Idag har jag tillbringat min dag i Växjö på brandsäkerhetskurs. Det har varit mycket bra och lärorikt.
Jag åkte ner till Växjö redan igår kväll. Kom till min kära vän Lina vid 22.00 tiden. Det var trevligt att få träffa henne en liiten stund. Tack för det!

Min kille är på julbord, jag är skiittrött, sitter i soffan med ansiktsmask på och sneglar lite på Nobelfesten och kollar in alla vackra människor och faschineras av att två elever från Vimmerby verkligen får vara med och laga maten till alla dessa! :)

Laddar redan för Kabaré i helgen! Har bara ett problem... vet inte vad jag ska ha på mig! Varför alltid samma problem?

Nehe, tack för mig! Natti.

Kram M.


Svinsprutan...

Idag har jag varit hos läkarn för att kolla en leverfläck.. inte ta sprutan... det hade jag inte tänkt... men nu är det visst gjort. Hmm.

Hoppas nu inte jag blir febrig bara.....

Fullspäckad helg.

Fredagskvällen tillbringade jag på jobbet.. hem och sova några timmar för att på lördag morgon ta tåget till Jönköping där jag hade en trevlig dag tillsammans med fd. studiekamrater. Såå kul att träffa dom igen!
Vid kl18.00 mötte jag upp kören vid Kinnarps Arena för att äta julbuffé (som dom kallade det, vilket jag kan tycka vara ett julbord?) och senare få se på Sissels julkonsert tillsammans med Orsa spelmän och The Real Group. Det var toppen! Hon är fantastiskt. Sådan inlevelse och känsla! O helga natt var helt obeskrivlig! Vid 00.45 vad vi hemma igen.
Söndag morgon åkte jag, Patric, David och Simon till Kalmar för lite shopping. Var helt inställd på det nya Modehuset vid IKEA, men det var inte vår grej redit, så vi tog en sväng in till stan. Väl hemma därifrån så hann vi precis slänga ut alla kassar och stassa om för en glögg kväll ute i Lönneberga skogarna hos Sofia och Andreas. Mycket trevligt! Efter detta somnade jag gott i min egen säng! :)


På allmän begäran!

Nu är jag tillbaka.. kan man ju hoppas :)

Julstöket har börjat och julstämmningen börjar infinna sig sakta men säkert. Adventsstjänorna hänger i fönstren och det börjar äntligen komma tillbaka ljus i tillvaron.

I helgen blir det lite jobb, Jönköping imorgon och Kalmar på Söndag.. kanske inte så lugn helg. Som vanligt med andra ord :)

På lördag ska vi gå på konsert med Aspelandskören. Det blir julkonsert med Sissel. Ska bli väldigt roligt!

Ha en trevlig helg alla! <3

Kram M.

RSS 2.0