Musik på landsbygden.

Ja vi har det nog väldgit bra här i vår bygd, så länge man är intresserad av musiken. Och för mig är det tur som gillar så mycket olika musik. Nu har nämligen Virserums musikdagar dragit igång. Mor och jag började veckan med Malena Ernman. Ja, vilken kvinna. Vilken röst, vilken charm, vilka kapaciteter. Ja, hon var otrolig! Snacka om att få oprean till både rolig och vacker. "Ni måste förstå att opera är inte bara någon som står här framme och galar, det är både roligt och vackert!" - Malena.
Igår var vi på Mikael Wiehe. Det var nog mest för mammas skull. Han var ju också otroligt duktig. Framförallt på gitarren, för texten på hans låtar var svår att urskilja pga hans skånska.
På fredag blir vår tredje och sista konsert för denna veckan. Då blir det "Allmänna sången", Sveriges äldsta kör ifrån Uppsala. Detta gör vi för min skull. Det ser jag fram emot mest. Jag får så sällan lyssna eftersom jag alltid ska va med och sjunga överallt. Återkommer om detta!

Midsommar var bra. Det blev en lugn afton för oss. Midsommardagen åkte vi lite i vår nya båt mellan skurarna, åt lunch på gästgiveriet, tokåkte över till Öland och åt glass hos systeryster och fick sedan umgås lite med dom.

Idag skiner solen. Jag ska sätta mig med min frukost och en tidning på ballkongen innan jag drar en sväng till stan!

Tjo!

Kommentarer
Postat av: Sara

Kul att ni fått båten nu. Kan nån annan en D köra den? Ha det toppen så hörs vi! kram kram

2009-06-24 @ 14:53:03
URL: http://frutyrberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0