Bloggtorka ;)

Det tog stopp när rummet blev klart. Jag håller på och tänker så det knakar. Tv-rummet måste fixas till nu.. helst av allt skulle jag vilja ha ett fint hus att pyssla med. Men det får bli om ett par år, kanske :P
Imon ska jag till Stegen med min vän Linnéa. Möjligt att det blir två gamla stolar att måla till och klä om. Vore inte dumt det inte!

Vet ni en sak?!
Jag ska på ett bröllop till! Ytterligare en kusin och ännu en blåsa och nu behöver jag inte tänka mig för heller. I flera veckor har jag varit på väg att försäga mig till päronen. Fredrik och Sara delade med sig utav hemligheten i förväg och jag blev så glad och jag har varit så nära, men jag lyckades!

Hörs!
M.

Nu börjar jag känna mig klar :)Såhär fick vi till det! Jag känner mig rätt så nöjd.  Nu är det bara datorn och lite småsaker som ska bort, men det är sånt jag kan leva med. Så kommer ni på bersök då får ni bosätta er i detta rum, för detta är numera gästrummet! Härligt va!?

Idag är jag ledig fram till 16.00 sen är det kvällen som gäller för mig. Nu ska jag stryka ALL min stryktvätt och titta på massa filmer för solen verkar ju inte komma fram ändå..

Ha det fint!
kram
M.


                                             

5 år tillsammans!

Nu har vi varit tillsammans i 5 hela år. Underbart! Många gånger är det svårt att uppskatta hur fort tiden har gått. När man tänker på hur mycket vi har gjort tillsammans så känns det så länge, men samtidigt har det gått såå fort. :) Torts vår "kärleksdag" har vi inte hittat på något speciellt, det får bli när jag är ledig.

Efter helgens jobb har jag kommit på, det låter ju patetiskt att säga att jag känner mig gammal, för det är jag ju inte. Men att alla småpojkar och flickor har vuxit ifatt mig. Jag måste ju ta leg typ hundra gånger varje kväll och sedan inse att dom har verkligen blivit stora dom också. Dom som, för några år sedan, kom in på lördagar med en tjuga och skulle köpa lördagsgodis, dom som man fick hjälpa att räkna ihop så pengarna räckte. Dom kommer nu in och säger "En Rapé portion tack!". Visst är det underligt? Men ändå underbart! :) Det kan hända mycket på 5 år!

Ingen som behöver något sytt? Sugen på att sy igen...

Tjo!
M.

Svar på frågor och förlåt!

1. Stenarna jag har på bild är inköpta på Rum Interiör i Linköping, det fanns många olika budskap att välja mellan. Fiina! :)

2. Soffan vi har satt in är i gästrummet, så vi har nu alltså två, en vid TVn och en bäddsoffa i gästrummet. Känner mig mkt nöjd!

Jag ber om ursäkt kära vän. Linnéa va här i tisdags och vi sydde. Hon nålade, pressade och mätte! Vilken kvinna, hur ska jag kunna tacka dig?! HAHA. Puss på dah!

Rummet är nu strax klart. Kommer upp bilder när vi fått ordning på allt. Det är lite och styra med innan. Datorn ska bort, skrivbordet säljas och hyllorna ska hem till Mamma. Sen får ni se! :)

Snart dags för jobb igen. Hoppas inte hela hultan sitter hemma och kollar in finalen. Ha en trevlig kväll!!

Hörs!
M.


Hur kul som helst :)

Två av tre örngott är klara till Lousie! Nu har jag kommit in i hur den fungerar och jag tycker det fungerar ganska bra! Tjo!


I helgen blir det 16-24, fre-sön. Därför hade vi lite myskväll igår med räkor och vin, för på söndag har vi hängt ihop i 5 år, det ni!  Inte dåligt de inte!

Hinner inte vända på kortet, börjar nu! Ha en trevlig kväll! :)

M.

Symaskinen står hemma på Oskarsgatan!

Nu sitter jag på Fias Hus. Jobbar extra :) Hon sitter hos frissan och blir ompysslad.
Efter mitt arbetspass ska jag gå till Konsum och införskaffa sytråd till min maskin och sedan utföra mitt livs första syuppdrag :)

M.

Äntligen!

Nu kom träbiten :) Så ikväll får vi ihop soffan!

I väntan på träbiten..

Det har ännu inte kommit någon bit till soffan... men igår var min vän Linnéa här. Hon hade med sig sin symaskin från 1947 och vilken räsermaskin! Vi fick (tillslut) ihop fem örngott till mina soffkuddar :) Hur kul som helst att kunna säga att jag sytt ihop det själv! Så enkelt, egentligen!


Ganska nice va? :)                                                                                                    

Såhär blev hyllan iaf.                                                                                                 Stenarna var mitt enda inköp utöver IKEA, jag är supernöjd!                           


Nu står det spinning på schemat!
Hörs!
M.

Klart!

Nu har jag beställt en symaskin :) Den billigaste jag kunde hitta på pricerunner, det duger åt mig!

Tjo!
M,

Pust ..

Det är såå roligt men man blir trött efter en heldag på IKEA. Ensamma var vi inte precis, men vi lyckades få ihop det vi skulle och nu är vi på "g". Patric har monterat och jag har stylat :) Så skulle vi sätta ihop soffan, då saknades en bit.. :S Så jag få försöka stå ut med den ståendes i hallen så länge..
Vi har alltså äntligen fått ordning på "datarummet" vilket nu är på gång att bli gäst / umgängesrum :) Så igår inhandlades 3 Billy, en bäddsoffa, en golvlampa och massa smått, "bra-å-ha" (som vanligt). Nu är det dags att införskaffa den där symaskinen för jag ska sy snygga kuddar till både mig och Louise :) Fiint! :)

Bilder kommer!

Nu ska jag styra vidare.

Tjo!
M.

Förberedelse coh Bröllop

På söndag, Intenationella kvinnodagen, gör "Lilla kören" musikaldebut. Det ska bli kul! Kom gärna och lyssna :) Fina sånger blandas med solister och textläsning. Hultsfred k:a kl 11.00. Välkomna!

I måndags damp mitt intagningsprov ner i brevlådan.. inspirationen föll helt då jag insåg att jag skulle göra en spelhörna med datorer och dataspel i akvarell.....  inte min starka sida :S

Men, jag ska på bröllop!  2:a maj gifter sig kusin Helena och Micke i Amirallitetskyrkan i Karlskrona. Grattis grattis! Äntligen dags att få köpa sig en ny blåsa :)

Vilken träningsvärk jag skaffade mig efter löparrundan, redan igår kväll och idag höll jag knappt på att ta mig upp ur sängen. Härligt att man hittar nya muskler varja gång man tränar. Hehe.

Idag blir det "stan", sen slappkväll hos Jocke och Fia. Imon drar vi till IKEA inkl. bihang :)

Hörs!
M.

idag igen!

Tjohej! :)

Idag har jag varit ute på årets första löparrunda. Lyckades motivera mig trorts det gråa vädret. Det gick överförväntan! Känner att jag börjar komma i trim nu. Härligt!
Annars har jag väl inte lyckats komma fram till så mkt annat vettigt idag...

Jobb ikväll igen. Ska nog sjunga lite en stund först. Hoppas att Simon inte är kvar hemma (mest för hans skull) hehe.

Hörs!

M.

Hej igen :)

Nej jag har inte kommit så långt med min sysmaskin ... seg i starten :p men någon gång ska jag ha en!

Ja, det har nog hänt en hel del.

Vasaloppet är avklarat för killarna. Min kille körde på 6.59, Peter på 8.45 och Fredde 7.55. Duktiga killar!! Jag säger bara grattis! Framförallt till Fredde och Peter som förbättrade sig så mot förra året! För Honey blir det nya skidor. Allt hänger på matrerialet ni vet :P

Ikväll jobbar jag. Härligt! Fräsch i nya arbetskläder och pigg efter dagens luchspinning!

Får se nu ifall jag uppdaterar snart igen!

På återseende!

M.

RSS 2.0