Ännu en helg!

Det går så otroligt fort när man har en helg tillsammans och inget inplanerat. Men det känns så himla skönt, vi har fått så mycket bra gjort som vi skjutit på så länge.
I fredgskväll intog vi horisontellt läge och där somnade jag vid halv nio och sen sov jag. Inte så effektivt kanske, men på söndagen kom vi upp vettigt och beslutade oss för att göra en utflykt till skidspåret. Där mötte vi upp Patrics pappa, mina föräldrar, Patrics syster, hennes man och son. Vi åkte olika många varv och avslutade med att grilla korv och drack varm choklad, det var inte igår hörrni :)
Sen åkte vi hem och duschade oss varma, vilket inte är så himla lätt då jag ska försöka hålla mina stygn mellan brösten "så torra som möjligt". Inte det lättaste ska ni veta.. Där på eftermiddagen fick vi ett ryck och har fått alla julsaker fint sorterade, hela förrådet rensat och iordning (nu går det att gå in, det ni!)
Idag åkte vi en sväng till i spåret, hem och städade av och gjort iordning en vägg för mitt väggord jag har införskaffat. Det känns så skönt att komma hem nu! Nu är det bara min himlans strykhös jag ska göra bort. Sätter på en film och hoppas att jag kommit igenom hela när den är slut. haha.
Imon öppnar jag upp min lilla mack och ska sluta där hela dagen :) Är lite fundersam bara ifall jag kommer kunna röra mig dock. Träningsvärken tränger sig på!
På kvällen ska jag börja en ny kör som drar igång. En kör med mer avancerad musik. Det ska bli så himla roligt. Hoppas bara jag klara av det. Skulle vara så roligt och utvecklande!

Hoppas ni haft en bra helg!
Kram M.

Härliga måndag!

När man har haft sitt pass över helgen så är det faktiskt ganska skönt med en ledig måndag. Eller ledig, jag börjar vid 16.00 och går till 24.00. Men det känns nästan som lite ledigt. Man får endel gjort på dagen. Som typ idag! :)

Klockan ringde vid 9.00, skönt med lite sovmorgon. Det vara bara att kliva upp och göra mig redo för läkarbesök... idag har jag tagit bort min strategiskt placerade leverfläck (mellan brösten).Efter att ha haft endel utslag runtikring så beslutade jag mig för att ta bort den. Det var bland det mest obehagligaste jag någonsin har gjort! Att inte känna att det gör ont men ändå känna att det är någon där och skär och drar. Jag ryser bara jag tänker på det... uuuh. Men nu är det gjort och jag har världens största plåster mellan brösten över 3 små stygn med bedövning som börjar släppa lite känner jag.
Aja, jag gick efter detta ingrepp hem och satte mig vid datorn och bokade biljetter till Åre. Lillebror har ju tagit sig dit för att göra sässong i dom vackra fjällen. Så nu ska lillasyster och jag sta oss dit och hälsa på lite! Gött mos! ;)
Inte så mycket gjort, men det är bra saker som är gjort! :)

Nu är det lunchtajm och jag hittade pocketböcker, 4 för 100:- på konsum så det får bli min uppladdning inför mitt kvällspass!

Hoppas ni haft en bra helg allesammans!

Kram
M.

                              

                                             Fantastiska vyer över Årefjällen! Vad säger ni? ;)

....2010....

Då var julen och det gångna året över. Nytt år har kommit och jag önskar er all lycka i det nya året! Hoppas att ni haft en mysig jul, för det har jag.
Många fina julklappar blev det. Spel, fårskinn, sodastreamer, smycken, klocka, en Elflugan, skivor m.m

Just nu sitter jag och laddar för en dag i skidspåret. Det ni! Laddar för att någon gång göra min kille sällskap.. kanske då tjejvasan, nio mil känns liite långt..

Ha det fint!

Kram M.

RSS 2.0