Snö.

Jo, det har snöat endel. Ifall ngn missade det idag. Heelt otroligt! Trots detta tog vi oss till Ingatorp. Jag ringde och kollade läget så allt va okej, han missade dock bara att informera om att pistmaskinen gick sönder i veckan så det var ju typ 50cm lössnö. Det är ju tur att det man en gång lärt sig sitter kvar någonstans långt där bak. Så jag ska nog kunna ta mig ner på brädan även på Årekskutan vid nästa trip skulle jag tro :)

Dagen avslutades med en tacotallrik på hotellet, helt OK! Därefter tog vi oss hemåt och drog igång Singstar och de "gamle skivera" Tack tjejor, ni är bäst!

Nu är det tid för mig att sova en stund. Det blir nog till att hjälpa farsgubben att skotta lite imon. Ifall det ska fortsätta såhär.

Snart kommer min kille hem igen! <3

Natti!
/M.

Länge sen.

Ja, riktigt länge sen. Men nu måste jag skriva. Jag är så djupt imponerad och stolt över våra svenskar i OS. Framför allt över Anja Pärsson. Hon är heelt otrolig. Hon är min nya idol. Inte många människor som skulle klara av det hon har presterat idag. Jag tror mitt hjärta stannade upp en liten stund innan hon reste sig igår. Det var läskigt! Hon är en stjärna!

Annars då? Jo, jag har börjat den nya kören och sjunger Bethoven för fullt, jag har blivit kassör i Aspelandskören (hmm, spännande), jag har varit i Åre med sis, jag har läkt ihop fint mellan brösten, jag ligger lågt med träningen och det går fortfarande att gå in i förrådet. Det har varit alla-hjärtans-dag och den smög förbi som vilken dag som helst. Fick frukost på sängen vid 7.00, Patric åkte till Nässjö för skidlopp, jag somnade om, va ensam hemma under dagen, började jobba kl 16.00 och så kom min kille på en kaffe under kvällen. Ja, tur att vi kan ha det mysigt andra dagar också :) Vi planderar en resa till, till Åre jag och grabsen. Tjejerna är hemma i helgen, underbart. Jag är ensammen till på måndag, då min kille är på träningsläger i Dalarna. Jag tror och hoppas på vinst i Vasan iaf! På lördag åker Lina och jag till Ingatorp och lär oss åka bräda igen. På lördag kväll ska vi nog lyckas träffs alla girlsen utan Louise. Singstar och vindunken dyker nog upp. Jo, jag har det ganska bra faktiskt! :)

Hoppas allt är bra med er?!    ... jag kanske inte har kvar några läsare... är inge vidare på att uppdatera, sorry!

Ha det fint!

Tjo!
M.

RSS 2.0