....2010....

Då var julen och det gångna året över. Nytt år har kommit och jag önskar er all lycka i det nya året! Hoppas att ni haft en mysig jul, för det har jag.
Många fina julklappar blev det. Spel, fårskinn, sodastreamer, smycken, klocka, en Elflugan, skivor m.m

Just nu sitter jag och laddar för en dag i skidspåret. Det ni! Laddar för att någon gång göra min kille sällskap.. kanske då tjejvasan, nio mil känns liite långt..

Ha det fint!

Kram M.

Kommentarer
Postat av: Sara

ojoj... tur jag har nått att skylla på en tid framöver nu när du kommit så här lång i din laddning :) Vet inte om Fredrik ringt Patric men det va tydligen nån tävling i Nybro om några veckor... vi kanske gör er sällskap :) Va så längesen vi såg nu ju! Största kramen

2010-01-04 @ 16:31:48
URL: http://frutyrberg.blogg.se/
Postat av: Skånekusse

Go kväll! Jag borde sova...klockan är mycket. Men har fastnat vid olika bloggar för en uppdatering. Men egentligen, ska jag som man över 30 erkänna att jag sitter mitt i natten och läser bloggar. Hmm...ja, ja...det var ju inte det jag skulle säga...men det var det som slog mig nu när jag började skriva. Ser att min högra hjärnhalva varit inne och skrivit...hur har ni det kvällen innan Nybroloppet? Kan vi våldgästa er då? : P Det vore ju kalaskul att ladda upp i Hfred.Ska till Nässjö på fredagkvällen och gå på Backyard. Tror detta måste räknas som en alternativ uppladdning med öl och konsert två dagar innan ett seedningslopp. Men va f-n! Ha de toppen och hälsa mannen och la familia.

2010-01-05 @ 00:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0